TUNCELİ / ÇEMİŞGEZEK - İstiklal Ortaokulu

İstiklal Ortaokulu

Tepebaşı Mah. Bademli Sokak No 5/1
Vizyon
Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Misyon
İstiklal Ortaokulu olarak misyonumuz; Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarını içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
08:10- 15:00
Ulaşım
Öğretmen ve öğrencilerimizin bir kısmı servisle bir kısmı yaya olarak ulaşımı sağlamaktadır.
Tepebaşı Mahallesi Bademli Sokak
OKulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 117 km dir.